Aanleg en advies van groendaken : Onze Passie

Groendakgigant.be is ontstaan vanuit een passie voor groen en de ambitie om meer groen te brengen in onze steden.Een groendak is immers een manier om een stukje natuur te geven dat we voordien afgenomen hebben.

Wij adviseren doe-het-zelvers bij het aanleggen van hun groendak. Met de realisatie van onze projecten hebben we onze directe omgeving een stukje groener en leefbaarder gemaakt. En daar zijn wij terecht fier op.

Groendakgigant.be gaat uitsluitend voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze groendak-artikelen komen uit Duitsland en voldoen aan de strengste normen. De planten komen rechtstreeks vanuit de kwekerij. Verse en gezonde planten zijn daarom gegarandeerd.

Hoe leg je een groendak aan?

Er zijn nog veel vragen over de werking en de opbouw van een groendak.

Aan de doe-het-zelver geven wij daarom graag advies en uitleg. Wij maken vrijblijvend een offerte met opgave van alle benodigde materialen. Op enkele dagen leveren wij een volledig groendak aan huis.

Ga zeker ook een kijkje nemen op het ECOHUIS te Antwerpen, Turnhoutsebaan 139, 2140 te Borgerhout. Grön heeft daar net het groendak vernieuwd. Maak meteen kennis met verschillende types groendaken, zowel extensief als intensief als plat en hellend.

Wij kijken alvast uit naar een fijne samenwerking.

Voordelen van een groendak:

Groendaken zijn erg waardevol omdat ze een beetje natuur teruggeven wat door de bebouwing verloren is gegaan. Een groendak wordt zo een leefruimte voor allerlei planten, micro-organismen, kleine dieren, vogels en insecten.

We maken een onderscheid tussen intensieve groendaken met wandelpaden, planten, struiken en zelfs bomen (bv. bovenop een grote parkeergarage) en extensieve groendaken, bestaande uit een dunne onderlaag en kleine planten. Deze daken worden enkel belopen om het onderhoud en de controle ervan te verzekeren.

BEZOEK ONZE WEBSHOP BESTELFORMULIER