Groendak bestelaanvraag

Offerte ontvangen, bestelaanvraag of informatie aanvragen?

Hebt u een project in gedachte en wenst u daar een richtprijs, bestelaanvraag of offerte voor te ontvangen? Aarzel dan niet en stuur ons een mail via onderstaand formulier. Ook uw vragen, tips en suggesties zijn uiteraard welkom in onze mailbox!

HEEFT U BOUWPLANNEN en wil u de aanleg van uw  Groendak uitbesteden?

Dan denken wij graag mee vanaf het begin van het project zodat de dakconstructie meteen geschikt is voor het plaatsen van een Groendak. Daarmee worden vaak onnodige kosten vermeden. Ideaal is dat wij vanaf het begin de opbouw van het groendak met de architect kunnen bespreken.

VANAF EEN BESTAAND DAK?

Dan is het interessant om te weten welke varianten er mogelijk zijn, rekening houdend met het draagvermogen, de hoogte van de dakranden en de ligging van het dak tov de zon.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE op maat van uw dak :

Op basis van een aantal gerichte vragen en eventuele foto’s van het dak kunnen wij al snel een richtprijs geven voor het plaatsen van uw groendak. Nadien volgt er nog eventueel een plaatsbezoek van onze erkende plaatser en wordt een gedetailleerde offerte opgesteld. Na akkoord met de prijsofferte wordt een datum vastgelegd voor de installatie van het groendak.

En denk erom, elke m2 groendak erbij maakt onze stad een beetje leefbaarder…

[]
1 Step 1

Type Opdracht of Vraag:

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder